Produk Anyar

  • Pabrik Grosir Outdoor Solar Pathway Light Tahan Air 10 Kepala LED Swaying Firefly Lampu Starburst Solar Firefly Lampu Taman

    Pabrik Grosir Outdoor Solar Pathway Light W...

    Parameter Nama Produk Lampu Firefly Surya Nomor model YC-CP023 Sumber daya Panel Surya Bertenaga Surya 2V, 140 mAh Kapasitas Baterai 1.2V, 600mAh Wektu pengisian 6-8 jam Wektu kerja 12-24 jam Bahan ABS+Stainless steel Ukuran Produk 25cm MOQ 200PCS, 2pcs / kothak Simpenan Ya Packaging tas OPPd utawa paket coklat utawa OEM Warranty 1 taun Karakterisasi 1. Sway ing angin, kaya fireflies mabur ing plataran: cabang sing alus lan elastis, lan desain unik ...

  • Lampu Tutup Pos Outdoor Solar Kalebu Base kanggo 4 × 4 5 × 5 6 × 6 Tulisan Kayu

    Lampu Tutup Pos Luaran Surya Kalebu Bases kanggo ...

  • 265 Led Kanthi Sensor Gerak 3 Kepala Waterproof Outdoor Sorotan Solar Lampu Tembok Banjir

    265 Led Kanthi Sensor Gerak 3 Kepala Waterproof Ou...

    Katrangan * Solar Powered & Energy Saving - Lampu ruangan solar dilengkapi 256 manik-manik LED super padhang, ngasilake output padhang dhuwur nganti 2500lm 6500K lan boros panas sing apik.Kanthi sampurna madhangi plataran, garasi, kolam renang. Lampu solar ruangan dilengkapi baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang 2200mAh, luwih cerah lan luwih dawa tinimbang lampu solar sing diwenehake dening merek liyane, didhukung dening panel surya efisiensi tinggi polysilicon, isih bisa diisi daya. udan opo menang...

  • LED Waterproof Aluminium Solar Dikubur Lampu Kanggo Deck

    Lampu Dikubur Solar LED Waterproof Aluminium Kanggo ...

    Katrangan * Lampu Dek Aluminium Waterproof LED YC-LG010 minangka cara sing cerdas lan ramah lingkungan kanggo madhangi ruangan ruangan.Didhukung dening energi surya lan ora mbutuhake kabel utawa listrik kanggo operate, lampu lemah solar iki minangka solusi lampu sing trep lan larang regane.Dibangun saka stainless steel lan aluminium, lampu kuat iki dibangun kanggo awet.* Lampu inground solar iki nduweni panel surya silikon monocrystalline 6v/97ma sing cepet lan efisien ngisi daya ...

  • Outdoor Waterproof Lan Aman Solar Deck Lampu Kanggo Taman Ground Path

    Outdoor Waterproof lan Aman Solar Deck Lampu Kanggo ...

    Katrangan * lampu solar ruangan Kanthi sensor cahya sensitif sing dibangun ing, lampu solar dek kanthi otomatis urip ing peteng lan mati ing cahya padhang.Padhange nganti 40lm.Mangga pesthekake kanggo AKTIFake saklar lampu trotoar lan nyuwek film ing panel surya sadurunge digunakake.Banjur pasang lampu ruangan ing papan sing bisa kena sinar srengenge maksimal nalika awan.* kelip-kelip lan ganti kanggo nggawe pekarangan, kebon, dalan, dalan, pekarangan, teras lan ...

  • Hanging Flickering Flame Solar Wall Sconce, Aluminium Outdoor Lampu Teras ngarep

    Hanging Flickering Flame Solar Wall Sconce, Alu...

    Description * Lampu Solar Flameless Stylish: Lantern solar ruangan iki desain modern lan klasik. Kaca bening nyata lan logam kualitas dhuwur ndadekake wong katon elegan, kuwat lan menehi mati jumlah becik saka kelip-kelip cahya geni ing wayah wengi. Ora kuwatir nguripake / mateni lampu kanggo njaba maneh. Lantern solar minangka tambahan sing nyenengake ing teras ngarep, teras, pos pager, tembok, latar mburi * Tahan Banyu lan Lebu: Lampu solar ruangan digawe saka bahan logam sing berkualitas kanggo njamin lantern solar bisa ...

  • Kaca Solar Pendant Light Waterproof Solar Outdoor Wall Light

    Kaca Solar Pendant Light Waterproof Solar Outd...

    Detail Produk stainless steel outdoor solar wall lantern solar lantern outdoor hanging lanterns * Black Stainless steel Body- Anti-Rust & UV Protection Rampung tetep apik gayane looking for taun.Badan baja tahan karat, Pancing Stainless Steel, Kaca Bening, sing efektif nyegah lantern ruangan saka karat utawa karat.Bahan sing dipercaya njamin lampu bisa digunakake nganti pirang-pirang taun.* Otomatis ON / OFF: Lantern dipateni ing wayah awan lan kanthi otomatis diuripake nalika srengenge srengenge kanggo cahya wengi ...

Rekomendasi Produk

AC DC Solar Powered Rechargeable Electric Table Fan Kanthi Panel lan Baterei Kanggo Ngarep 12 Inch

AC DC Solar Powered Meja Listrik Isi Ulang...

Lampu Banjir Tenaga Surya Luar Ruangan Reflektor Tahan Air Solar 20w 100w 200w 300w 1000w LED Lampu Sorot Solar Powered Kanthi Remote Control

Lampu Banjir Solar Outdoor Waterproof Reflektor...

Lampu Langit-langit Surya Dalam Ruangan 100w 200w 300w 500w 800w Lampu Surya Dalam Ruangan Rumah Rumah dengan Remote Control

Lampu Langit-langit Surya Dalam Ruangan 100w 200w 300w 500w...

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tandha Kanthi totoan

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tandha W ...

Katrangan * Pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan Kanthi bantuan plakat alamat solar, pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan awan lan wengi saka dalan, lan uga minangka tambahan sing apik ing ngarep omah lan pekarangan sampeyan, sing bisa ditrapake kanthi akeh ing kahanan darurat, pangiriman express etc. * 2 Mode cahya Tandha nomer house solar wis 2 mode cahya: putih anget lan kelangan putih, Sampeyan bisa ngalih werna cahya sing disenengi kanthi mencet tombol konco panel solar.Th...

Firefly Lampu Outdoor Waterproof Solar Taman Lampu Kanggo Yard Patio Path Dekorasi

Lampu Firefly Outdoor Taman Solar Waterproof ...

Katrangan * UPGRADE TWO GLOW MODES: Lampu kunang-kunang solar anyar kita wis dianyari karo rong mode cemlorot, anteng lan kedhip / sumunar.Lampu taman surya iki kalebu 10 bungkus lan 8 LED putih anget.Mode kelip-kelip anyar sing dianyari ndadekake Firefly Light nari ing peteng lan goyang ing angin kaya sing nyata.* GAMPANG DIGUNAKAN: Lampu mabur geni gampang digunakake, ora ana kabel utawa colokan sing dibutuhake, mung nandur lampu solar ing kebon sampeyan, didhukung dening panel surya (nggunakake tenaga surya kanggo menehi daya ...

6Pack Solar Pathway Lights Outdoor Dekorasi kanggo Walkway Trotoar Driveway

6 Paket Lampu Jalur Surya Luar Ruangan Dekoratif f...

Katrangan 1. Gunakake minangka hiasan Ramadhan, peparingé gardening, lampu wit, lampu payung Patio, lampu reresik artistik, dekorasi teras ngarep lan mburi, utawa minangka lampu meja ruangan, utawa mung pasang stake ing lantern lan sijine ing pekarangan.Anget saka cahya bakal nggawe bayangan sing nggumunake ing tembok utawa meja lan nggawa warna menyang teras sampeyan.2. Hemat energi - Lampu solar taman ruangan iki nganggo tenaga surya, sing trep lan ngirit biaya energi.Exp...

Solar Sandstone Outdoor Decorative Integrated LED Landskap Lampu Jalan

Solar Sandstone Outdoor Dekoratif L...

Description * Ngenalke Solar Sandstone Outdoor Decor All-in-One LED Landscape Street Light, solusi sampurna kanggo kabeh kabutuhan cahya ruangan.Lampu jalan lanskap hiasan ruangan sing inovatif iki nganggo tenaga surya, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo omah sampeyan.Panel surya 2V 40mA njamin kapasitas baterei AA / 1.2V / 200MAH diisi kanthi optimal, nyedhiyakake nganti 8-10 jam cahya padhang sawise 4-6 jam ngisi daya.* Lampu ruangan iki cepet lan gampang ...

10 Pack Solar Pathway Lampu Dekorasi ruangan kanggo Walkway Sidewalk Driveway

10 Pack Lampu Jalur Surya Luar Ruangan Dekoratif...

PAWARTA