Produk Anyar

  • Pabrik Grosir Outdoor Solar Jalur Lampu Waterproof 10 Kepala LED Swaying Firefly Lampu Starburst Solar Firefly Lampu Taman

    Pabrik borongan outdoor Solar Jalur Lampu W ...

    Parameter Ngaran Produk Lampu Firefly Surya Nomer modél YC-CP023 Sumber Daya Panel Surya Solar Powered 2V, 140 mAh Kapasitas Batré 1.2V, 600mAh Waktos ngecas 6-8 jam Waktos damel 12-24 jam Bahan ABS + Stainless steel Ukuran Produk 25cm MOQ 200PCS, 2pcs / kotak Saham Sumuhun bungkusan OPPd kantong atawa pakét coklat atawa OEM Garansi 1 taun Characterization 1. Sway dina angin, kawas fireflies ngalayang di palataran: dahan anu lemes sareng elastis, sarta desain unik ...

  • Solar Outdoor Post Cap Lampu Ngawengku Basa pikeun 4 × 4 5 × 5 6 × 6 Tulisan Kayu

    Solar Outdoor Post Cap Lampu Ngawengku Basa pikeun ...

  • 265 Dipingpin Jeung Sénsor gerak 3 Kepala waterproof outdoor Solar sorotan Caah Tembok Lampu

    265 Dipingpin Jeung Motion Sensor 3 Kepala Waterproof Ou ...

    Katerangan * Solar Powered & Energy Saving - The solar outdoor lampu dilengkepan 256 super caang manik LED, ngahasilkeun nepi ka 2500lm 6500K kaluaran kacaangan tinggi na dissipation panas alus.Sampurna nyaangan palataran anjeun, garasi, pool.solar lampu outdoor dilengkepan 2200mAh rechargeable batré litium-ion, caang jeung leuwih jangka panjang ti lampu surya disadiakeun ku merek sejen, Powered by polysilicon-efisiensi tinggi panel surya, éta masih bisa ménta ngecas on hujan atawa meunang...

  • LED Waterproof Aluminium Solar Dikubur Lampu Pikeun Dek

    LED Waterproof Aluminium Solar Dikubur Lampu Pikeun ...

    Katerangan * The YC-LG010 LED Waterproof Aluminium Deck Light mangrupakeun cara pinter jeung ramah-eco pikeun brighten up sagala spasi outdoor.Dikuatkeun ku tanaga surya sareng henteu meryogikeun kabel atanapi listrik pikeun beroperasi, lampu bawah tanah surya ieu mangrupikeun solusi pencahayaan anu saé pisan sareng murah.Diwangun tina stainless steel sareng aluminium, lampu anu kuat ieu diwangun pikeun tahan.* Lampu inground surya ieu gaduh panel surya silikon monocrystalline 6v/97ma anu gancang sareng éfisién ngecas p ...

  • Outdoor Waterproof Jeung Aman Solar Dek Lampu Pikeun Taman Ground Jalan

    Outdoor Waterproof Jeung Aman Solar Dek Lampu Pikeun ...

    Katerangan * lampu surya outdoor Kalayan sensor lampu sénsitip diwangun-di, dek lampu surya otomatis hurung dina gelap tur pareum dina lampu caang.Caangna dugi ka 40lm.Punten pastikeun hurungkeun saklar lampu trotoar sareng miceun pilem dina panel surya sateuacan dianggo.Teras Posisikeun lampu luar anjeun dina lokasi anu tiasa kakeunaan sinar panonpoé maksimal salami siang.* kedip-kedip sareng robih janten buruan, kebon, jalan, jalan tol, padang rumput hejo, patio sareng cor...

  • Ngagantung kedip-kedip seuneu Solar Tembok Sconce, Aluminium Luar Front Emper Lampu

    Gantung Kedip-kedip Lampu Solar Wall Sconce, Alu...

    Katerangan * Stylish Solar Flameless Lampu: Lantern surya outdoor Ieu modern jeung klasik design.Real kaca jelas jeung logam kualitas luhur ngajadikeun eta kasampak jadi elegan, kokoh jeung mere kaluar jumlah nice of flickering cahaya seuneu di night.No salempang ngahurungkeun / mareuman. lampu pikeun outdoor anymore.The lantern surya mangrupakeun tambahan pikaresepeun dina emper hareup anjeun, patio, tihang pager, témbok, backyard * Cai jeung Debu Tahan: Lampu surya outdoor dijieunna tina bahan logam kualitas pikeun mastikeun lantern surya bisa ...

  • Kaca Solar Pendant Lampu Waterproof Solar Outdoor Lampu Tembok

    Kaca Solar Pendant Lampu Waterproof Solar Outd...

    Rincian produk stainless steel outdoor solar témbok lantern solar lantern outdoor gantung lampion * Hideung Stainless steel Awak- Anti Rust & UV Protection Finish tetep stylish na pilari taun.Awak baja tahan karat, Hooks Stainless Steel, Kaca Jelas, anu sacara efektif nyegah lantera luar tina karat atanapi korosi.Bahan anu dipercaya mastikeun yén lampu tiasa dianggo mangtaun-taun.* Otomatis ON/OFF: Lantera pareum beurang sareng otomatis hurungkeun nalika panonpoe kanggo cahaya wengi...

Nyarankeun Produk

AC DC Solar Powered Rechargeable Electric Table Fan Jeung Panel jeung Batré Pikeun Imah 12 inci

AC DC Solar Powered Rechargeable Méja Listrik ...

Lampu Banjir Surya Luar Reflektor Waterproof Solar 20w 100w 200w 300w 1000w LED Lampu Sorot Solar Powered Kalayan Kadali Jauh

Lampu caah surya outdoor waterproof reflektor...

Lampu Ceiling Solar Indoor 100w 200w 300w 500w 800w Lampu Solar Indoor Imah Imah sareng Kontrol Jauh

Lampu siling surya jero ruangan 100w 200w 300w 500w ...

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tanda Jeung patok

Solar Waterproof Bercahya Led Alamat Tanda W ...

Katerangan * Pangunjung bakal gampang ningali alamat anjeun Kalayan bantosan plakat alamat surya, sémah bakal gampang ningali alamat anjeun siang & wengi ti jalan, sareng éta ogé salian anu saé pikeun payuneun bumi & buruan anjeun, anu tiasa dianggo sacara lega di kaayaan darurat, pangiriman express jsb * 2 Mode cahaya The solar imah tanda angka boga 2 modus cahaya: haneut bodas tur tiis bodas, Anjeun tiasa pindah warna lampu anjeun resep ku mencét tombol tukangeun panel surya.Anu...

Firefly Lampu Outdoor Waterproof Solar Taman Lampu Pikeun Taman Patio Path Hiasan

Lampu Firefly Outdoor Taman Solar Waterproof ...

Katerangan * UPGRADE DUA MODE GLOW: Lampu kunang-kunang surya anyar kami parantos ditingkatkeun ku dua modeu glow, ajeg sareng kedip-kedip.Lampu taman surya ieu kalebet 10 bungkus sareng 8 LED / bungkus bodas haneut.Modeu kedip-kedip anu ditingkatkeun anyar ngajadikeun Firefly Light nari dina poék sareng ngayun angin sapertos anu nyata.* MUDAH DIANGKEUN: Lampu ngapung seuneu gampang dianggo, teu aya kabel atanapi colokan anu diperyogikeun, cukup melak lampu surya di kebon anjeun, didamel ku panél surya (nganggo tanaga surya pikeun ngawasaan...

6Pack Solar Jalur Lampu Outdoor Dekoratif pikeun Walkway Trotoar Driveway

6Pack Solar Jalur Lampu Luar Dekoratif f...

Katerangan 1. Paké salaku hiasan Ramadan, kado ngebon, lampu tangkal, patio lampu payung, lampu clearance artistik, hareup jeung deui hiasan emper, atawa salaku lampu méja outdoor, atawa ngan saukur Gunung stake on lantera jeung nempatkeun eta dina padang rumput hejo Anjeun.Kahaneutan cahaya bakal matak bayangan stunning dina témbok atawa tabletop sarta mawa warna ka patio Anjeun.2. Énergi efisien - Ieu outdoor taman lampu solar Powered surya, nu merenah tur ngaheéat duit anjeun dina waragad énergi.Exp...

Solar Sandstone outdoor hiasan Integrated LED Lansekap Street Light

Solar Sandstone outdoor hiasan terpadu L ...

Katerangan * Ngawanohkeun Solar Sandstone Outdoor Decor All-in-One LED Landscape Street Light, solusi sampurna pikeun sakabéh kaperluan cahaya outdoor Anjeun.Lampu jalan lanskap hiasan luar anu inovatif ieu didamel tanaga surya, janten pilihan anu ramah lingkungan pikeun bumi anjeun.Panel surya 2V 40mA mastikeun yén kapasitas batré AA / 1.2V / 200MAH dieusi optimal, nyayogikeun dugi ka 8-10 jam cahaya caang saatos 4-6 jam ngecas.* Lampu luar ieu gancang sareng gampang ...

10 pak Solar Jalur Lampu outdoor hiasan pikeun Walkway Trotoar Driveway

10 Pack Solar Jalur Lampu Luar Dekoratif...

WARTA