Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd. minangka produsen lampu surya terkemuka ing China.Pabrik kasebut duwe sejarah 20 taun, perusahaan kita wis berkembang dadi salah sawijining pemasok sing paling dipercaya ing industri kasebut.Minangka pionir ing bidang energi surya, kita wis setya nyediakake produk inovatif lan kualitas dhuwur kanggo pelanggan global.Pabrik kita kalebu area 10750 meter persegi lan dilengkapi mesin modern lan teknologi canggih.Kita makaryakke tim 105 buruh trampil sing darmabakti kanggo prodhuksi lampu solar kualitas dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pasar akeh.Kanthi bantuan saka 15 Staff kantor, kita mesthekake yen saben pesenan diproses lan dikirim ing proses pas wektune.

c1
c3
c4
c6
c7
c2
c5

Kontrol kualitas

Kualitas minangka prioritas utama.Kita ngontrol bahan mentah sing digunakake lan njaga proses inspeksi kualitas lengkap kanggo mesthekake yen produk kita cocog karo standar industri.Pabrik kita wis lulus sertifikasi BSCI lan sertifikasi ISO9001, lan produk kita duwe sertifikasi CE, ROHS, UKCA.Kita bangga bisa nyedhiyakake lampu solar sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.Ing Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd., kita utamané fokus ing OEM/OED pesenan adat.Kita ngerti manawa saben klien duwe kabutuhan lan syarat sing beda-beda, lan kita ngupayakake solusi khusus sing cocog karo kabutuhan tartamtu.Kita ndhukung layanan proofing cepet 7 dina, sing ngijini kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo kutipan akurat lan cepet.

yc-solar-lampu

We offermacem-macem lampu solar, kalebu lampu taman solar, lampu jalan surya, lampu banjir solar, zappers bug solar lan lampu lemah solar.Lampu solar kita dirancang supaya efisien energi, ramah lingkungan lan awet.Padha sampurna kanggo nggunakake ing Kebon, taman, lurung-lurung lan wilayah njaba liyane.Lampu solar kita nyedhiyakake solusi lampu sing dipercaya sing bisa dipercaya.

Ing ringkesan,ing Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd. kita setya nyedhiyakake lampu solar sing berkualitas, dipercaya, lan hemat energi.Kita bangga karo proses kontrol kualitas sing ketat, kemampuan kanggo ngatur produk kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu, lan pengabdian kanggo nyedhiyakake kuotasi sing cepet lan akurat.Yen sampeyan nggoleki supplier lampu surya sing bisa dipercaya, hubungi kita saiki!

bab-kita-2
bab-kita-7
DSC04649
bab-kita-8
DSC04679
bab-kita-6
bab-kita-3