Tentang Kami

tentang Kami

Profil Perusahaan

Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd. mangrupikeun produsén lampu surya terkemuka di Cina.Pabrik gaduh sajarah 20 taun, perusahaan kami parantos janten salah sahiji supplier anu paling dipercaya di industri.Salaku pelopor dina widang tanaga surya, kami geus komitmen pikeun nyadiakeun produk inovatif tur kualitas luhur ka konsumén global.pabrik urang nyertakeun wewengkon 10750 méter pasagi sarta dilengkepan mesin modern jeung téhnologi canggih.Urang employ tim 105 pagawe terampil anu dedicated ka ngahasilkeun lampu solar kualitas luhur pikeun minuhan paménta pasar tumuwuh.Kalayan bantosan 15 staf kantor, kami mastikeun yén unggal pesenan diolah sareng dikirimkeun dina waktosna.

c1
c3
c4
c6
c7
c2
c5

Kontrol kualitas

Kualitas mangrupikeun prioritas utama kami.Urang mastikeun ngadalikeun bahan baku kami nganggo sarta ngajaga prosés inspeksi kualitas lengkep pikeun mastikeun yén produk urang minuhan standar industri.Pabrik kami parantos lulus sertifikasi BSCI sareng sertifikasi ISO9001, sareng produk urang gaduh sertifikasi CE, ROHS, UKCA.Kami bangga tiasa nyayogikeun palanggan kami kalayan lampu surya anu kualitas sareng dipercaya.Di Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd., kami utamina difokuskeun pesenan khusus OEM / OED.Urang ngarti yén unggal klien boga kaperluan sarta sarat béda, sarta kami narékahan pikeun nyadiakeun solusi custom nu minuhan kabutuhan husus maranéhanana.Urang ngarojong layanan proofing gancang 7 poé, nu nyandak urang nyadiakeun konsumén jeung cutatan akurat tur gancang.

yc-solar-lampu

Urang nawiskeunrupa-rupa lampu surya, kaasup lampu taman surya, lampu jalan surya, lampu caah surya, zappers bug solar jeung lampu taneuh surya.Lampu surya kami dirancang pikeun éfisién énergi, ramah lingkungan sareng awét.Éta sampurna pikeun dianggo di kebon, taman, jalan sareng daérah luar anu sanés.Lampu surya kami nyayogikeun solusi cahaya anu tiasa diandelkeun.

Ringkesanana,di Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd. kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan lampu surya anu kualitas luhur, dipercaya, sareng hemat energi.Kami bangga kana prosés kadali kualitas anu ketat, kamampuan pikeun ngaropea produk pikeun nyumponan kabutuhan khusus, sareng dedikasi kami pikeun nyayogikeun kutipan anu gancang sareng akurat.Lamun Anjeun keur pilari supplier lampu surya dipercaya, mangga ngahubungan kami ayeuna!

ngeunaan-urang-2
ngeunaan-urang-7
DSC04649
ngeunaan-urang-8
DSC04679
ngeunaan-urang-6
ngeunaan-urang-3